Diskografi

Kender du det? (Mona Mona)
Kender du det? (Mona Mona)Efter at have varmet publikum op til Grammy Award i cirkusbygningen 96´ fik Papkasseshow henvendelse fra 4 forskellige pladeselskaber der havde lyst til at ”signe” dem. Årsagen hertil var vores udgave af Søren K Jacobsens sang Kender du det (Mona Mona) i rap version. De lavede en aftale med EMI –Medley og udsendte den i sommeren 96´. Den solgte til guld og med stjernedrys på skuldrene gik de i gang med at indspille deres album Emballage.
Costa del Sol
Costa del SolC.V. Jørgensens hit møder Toni Braxtons ”You’re makin me high” som var et kæmpe hit 96’. Papkasseshow opfandt bastardmixet otte år før de andre…
 Emballage
EmballageAlbum med de tre første singler og en masse andre numre bl.a. ”Money Money” som forrygende flaminco, og Thomas Helmig’s ”Gotta’ Getta’way from you” som afrikansk stammedans.
Forelsket i et gadekryds
Jubilæumsspecial med PapkasseshowEt minialbum, udsendt af rådet for større færdselsikkerhed, til de ca. 20.000 skoleelever som var aktive i deres lokale skolepatrulje da skolepatruljerne fejrede 50 års jubilæum. Med Papkasseshows sang til lejligheden: FORELSKET I ET GADEKRYDS, sammen med deres versioner af ”Born to be Wild” og ”Så tar’ vi cyklerne frem”.
Så går vi til fodboldkamp
Så går vi til fodboldkampDer er ikke noget der ikke er så skidt at det ikke er godt for noget… Jo! Danmark deltagelse i EM i Holland/Belgien. Papkasseshow tounerede ellers rundt i landet med denne festlige foboldsang og et super sejt fødboldshow. De eneste succes’er dette år stod Brdr. Olsen for og det var ikke i fodbold.
Det kan ske igen (kan du huske..)
Det kan ske igen (kan du huske)Som hjernedøde optimister tror Papkasseshow stadig på at det kan ske igen.
 Boom boom
Boom Boom – Message from my heartDa ”Husk lige tandbørsten” var på skærmen havde DR og Papkasseshow et varmt samarbejde hvor Papkasseshow varmede publikum op inden programmet.
I Parken til Det internationale Melodi Grandprix varmer Papkasseshow 40.000 publikummer op, og med sighavde Papkasseshow vores lækre sprøde sødsuppe version af den gamle Mabel sang med danse koreografi i bedste boyband-style!! Pladeselskabet Skandinavien Record tjener stadig på den. Papkasseshow har ikke set en krone.
 King-guru
King-GuruKing-guru skrevet som hyldestsang til Frederik i anledning af det royale bryllup.
13 rigtige
13 RigtigeLOS MIG HÅRD I BOLLERNE blev stemt ind af Ekstra Bladets læsere som en af alle tiders 12 bedste fodboldsange, og kom derfor på DBUs officielle album til EM2000
Med et Z
Radiohitz – Live & unpluggedUdsendt af DR. Sammen med bandet Genesis og en række andre semi professionelle, bidrog Papkasseshow til denne DR produktion med D.A.D.’s legendariske sang ”Wont´cut my hair.” Papkasseshow strammede den lidt op og flytte den over i et dekadent bøsse univers med forstemt klaver og en hys hys-solist
Rimelig rar, rimelig rå
Rimelig rar rimelig råUdsendt at DRs´ Børneradio. Da Papkasseshow gentagende gang har underholdt børn i TV2’s børneprogram ”Snurresnups Søndagsklub” fandt Papkasseshow nåde hos børneradio og blev spurt om de ville bidrage med en sang, sammen med andre danske kunstnere. Den alternative fødseldagssang som det blev til er indspillet med de dejlige drenge fra Baal.
Så blev det jul
Så blev det julEt par klassiske julesange i kærlig omskrivning…
Fra alle os til alle jer
Fra alle os til alle jerDette er en af de små hæderspriser man som musiker kan opnå. -At få lov til at fortolke en gammel Disney sang. Vores sang ” Det ren og skært nødvendige” er indspillet med 99 % biologiske kropslyde. For hvor finder man et stik i junglen hvor man kan plugge sin el-spade til og fyre den af?