Historien

Papkasseshow startede som gademusikanter på strøget i København. De fortsatte via cafeer til spillesteder og festivaler blandt andet gentagne optrædener på Roskilde, Skanderborg og Langeland og mange flere…

Papkasseshow har de sidste 15 år optrådt til utallige firmafester, konferencemiddage, jubilæer og private sammenkomster med imellem 20 og 8.000 gæster.

– Og så har de optrådt til cykelløb, fodboldkampe, i svømmehaller, i tog og på taget af en sightseeingbus gennem Københavns gader, i udlandet bl.a. i England Sverige Singapore Reykjavik Ukraine m.m. og som feltunderholdning for udsendte danske soldater.

Papkasseshow har optrådt i en snes underholdningsprogrammer hovedsagelig på DR1 og TV2 og TV3, bl.a. det Danske Melodi Grandprix 2004 hvor de havde en række musikalske og humoristiske indslag alene og sammen med Peter Mygind. De var effektive publikumsopvarmere for de 40.000 publikummer op til Det internationale Melodi Grandprix. i Parken i maj 2001. Det er mange mennesker. I den forbindelse de udgav deres personlige version af Mabel’s smukke sang  ”Boom Boom”.

Papkasseshow har udgivet en masse CD’er (se Diskografi) de toppede hitlisterne med sange som Kylling Softice og Pølser, Verdens Korteste Rap og modtog en guldplade for deres version af Søren Kragh Jacobsens “Kender du det” (også kendt som: “Mona, Mona”). Sangen er senere genudgivet på en række af div. opsamlingsalbums. Sidst har Papkasseshow gæster Tv2’s Go’ Morgen Danmark med sangen “Sten Kost og Curlingpiger” og ikke mindst med hyldessangen til det danske fodboldlandshold deltagelse i Europamesterskabet med sangen Nazdorovjo (skrål). Den finder du på youtube.com sammen med en masse andre papkassevideoer. Har vi glemt noget så skriv venligst til os, og skulle du ligeledes have billeder eller videoklip liggende tager vi imod med kyshånd.