Referencer

Maj 2015

”Som afslutning på Bestseller’s IT-konference 2015, havde vi fornøjelsen af underholdning ved Papkasseshow. De ca. 170 IT-medarbejdere blev godt underholdt i en times tid; især var sammensætningen af et unikt Bestseller-boyband et hit. Papkasseshow afsluttede med deres version af ”We Are The Champion’s” som fik alle tilstedeværende til at forme én lang menneskeslange og endte på scenen med armene i vejret og skrålede med på de kendte ord. Desuden optrådte bandet længere end betalt for, da de sætter en stor ære i at afslutte på det bedste tidspunkt ift. deres publikums fornøjelse og dette afspejler en rutineret og professionel tilgang til deres metier.

De bedste anbefalinger herfra.” Kirstine Anker, IT-koordinator, Bestseller A/S.

Kære Kim og Morten.

Jeg vil bare sige et stort tak for i fredags, da I optrådte til Scion DTU’s sportsfest! I har fået meget ros af mine kollegaer og de kunder jeg har nået at tale med efter festen – det ville jeg bare lige dele med jer! Stor ros herfra også! Det var en sand fornøjelse! J

Tak!

Venlig hilsen

Hannah Hesse Hoffmann
Kommunikationsmedarbejder

Scion DTU a/s

Hej Morten og Kim.

Tak for sidst! Det var et forrygende show I leverede til vores unger, der her mandag morgen nynner Kender du det. Især de små har talt MEGET om Mortens kys til  én af lærerne, der hedder – ja, Mona. Tusind tak for, at I var med til at gøre vores 125 års fødselsdag til en rigtig dejlig dag.

 

Med venlig hilsen

Lene Topshøj Viceskoleleder

Sorø Privatskole

 

Morten og Kim forstår at flytter publikum tættere sammen og kan med ynde gøre det, som er lidt for meget, hvis andre gør det. For Grundfos var Papkasse showet prikken over i’et for at fuldende en super god aktivitets dag. Alle 150 medarbejdere var fanget af deres forrygende show og fik en fælles oplevelse, som vil blive husket.

Festudvalget, Business Unit IW
Grundfos Management A/S

 

Vi havde den store fornøjelse at benytte papkasse-showet ved vores store årlige firmafest. Arrangementet / temaet var en Oscarfest og vi havde derfor aftalt med papkasseshowet at de skulle benyttes som værter ved selve Award -showet og igen om aftenen som et festligt indslag under maden. Begge indslag leverede Papkasserne med lige dele professionalisme, smittende begejstring, fantastisk musikalitet og ikke mindst veloplagt humor som alle kunne grine med på. Det er derfor med sindsro at vi anbefaler Papkasse-showet til alle andre som står og mangler et festligt indslag til deres næste fest. Der er garanti for højt humør og fede indslag.

Morten Jul Andersen, AO Johansen A/S

(festarrangør for ca. 500 medarbejdere)

 

 

Tak for jeres fantastiske indsats til KPMGs fest i cirkusbygningen. I kan noget helt særligt som jeg ikke oplever så tit – nemlig at I får alle i salen med på løjerne… Genialt som I når rundt i hele salen – alle føler de har været tæt på… Det virker!!!!

Githa Svendsen

Destination Copenhagen

 

Kære Kim og Morten

Tak for en suveræn oplevelse – I var lørdagens højdepunkt – og det var så godt, at også de yngre pårørende og medarbejdere fik en oplevelse. Jeg håber at gense jer.
Mange hilsner fra

Hanne Zeuthen
Specialkonsulent
________________________________
KØBENHAVNS KOMMUNE

Tak for alle de fine ord 🙂

Derudover har papkasseshow bl.a har fornøjelsen at underholde  personale hos:

NESA
KMD
Velux
TDC internet
Miele
ALKA
MT-Højgård
Astra Zeneka
Consiva Holding
NOVO production
KONE
Cha Cha Cha
DMI
Flygger
Roche
PBS
Danisco
NKT Asnes
Høng Landbrugsskole
Egmont (Ledelsesseminar)
Haribo
Mærsk Data (Organisation)
Nybolig Erhverv
Hewlett-Packard
Deloitte Århus
Svansø Food
Sparekassen Sjælland
Københavns borgerrepresentation
Nykredit
Colgate Palmolive A/S
Sonofon
Føtex
BEA systems
NCC Danmark
UCB Nordic A/S
CBC
Haldor Topsøe A/S
BG-Bank
Kvickly Kalundborg
Boligministeriet

Stark A/S
NKT Asnæs

Dansk Socialrådgiverforening
Post Danmark, Salg og Marketing
Telmore
Skanska

Danske Bank
RIAS A/S
Bella Centret
Geoforum Danmark
Sjælsmark kaserne

Nordea
Realkredit Danmark
CSC
EuroCar Denmark
TDC Total
DIBA bank
Metro Cash and Carry
Sydbank

Bestseller A/S